Dansdagbok 2021-12-18: Östersund, Furuparken

Danskväll: 
2021:13
Datum: 
lördag 18 december 2021
Tid: 
21:00-01:00

Vad som skulle bli den ultimata hemvändardansen, därtill efter det döda året 2020, blev istället bara en sluten tillställning endast för ÖBRKs medlemmar.

Den korrumperade, fascistiska jävla regeringen som tror sig ha rätt att diktera hur människor i Sverige ska leva lät den än mer satans köpta Folkhälsomyndigheten som snarare borde heta Folkmordsmyndigheten införa de fascistoida apartheidpassen för att tvinga och pressa människor till att intet ont anande injicera sig med de dödliga så kallade Covid-vaccinerna.

Det är en surrealistisk tid vi lever i, men för mig var det självklart att avblåsa alla offentliga arrangemang under dessa omständigheter. Med lite perspektiv skulle jag ha kört på, då dessa lagar/regler är fullständigt kriminella, men där och då tedde sig det enda rätta att ställa in och istället köra arrangemanget för en sluten krets, under vilka omständigheter det inte rådde några begränsningar.

En fattig kväll blev det dock i mina ögon, och en back-kväll, även om ÖBRK fick en kul fest och en bra danskväll.

Må någon skjuta häxorna Andersson, Hallengren och Tegmark Wisell, satans korrumperade skadedjur är vad dessa jävla kärringar är.