Dansdagbok 2013-06-08: Långsele, Hanssons Loge

Danskväll: 
2013:32
Datum: 
lördag 8 juni 2013
Tid: 
21:00-01:00

Trots att tröttheten efter allt arbete inför Gussjöpremiären ännu tyngde min kropp så tog jag mig en tur till Hanssons Loge även denna lördagskväll. Det var en fin men kall kväll, en kväll som skulle ha krävt ett rejält publiktryck för att höja temperaturen både generellt och specifikt i min kropp. Tyvärr uteblev det stora vallfärdandet och det kändes därför glest i leden även om det var en dansant och trevlig publik som var på plats.

Voyage levererade förstås, det finns mycket energi och kvalitet i det bandet men även de har förstås svårare att tända till utan det där rätta publiktrycket. Jag dansade lite lagom mycket, fick mig bra danser till livs men saknade den rätta känslan. När det var en halvtimme kvar av kvällen sparade jag mina sista krafter för att orka köra hem och rullade mot Selsålandet i förtid.

Servering
LEJon bedömer fikaserveringen med en femdimensionell serveringsbetygsskala.

FPI (Fika-Pris-Index): 
40:-
FIK (Fika-Index-Klass): 
Bra (4)
FPM (Fika-Pris-Märkning): 
Godkänd (3)
FKP (Fika-Kö-Prestanda): 
Bra (4)
Trocadero: 
33cl

Kommentarer

Jag var fram till Voyage vid paus och sa till dem att det är ett mysterium att de inte drar fullt varje spelning de har. Jag inbillade mig att de gav lite till extra ös o inlevelse som tack efter paus. Man blir glad av deras musik, klassiska låtar som skiljer sig från övrigt dansbands-slentrian. Hennes röst är den bästa vi dansbandsvärlden på 10 års tid....och killens röst inte dum heller

Jag håller med dig helt och fullt. Voyage har garanterat framtiden för sig men det tar alltid tid att vinna en stabil publik så längs den vägen får vi som redan är sålda se till att pusha dem allt vad vi kan.